Mel Bianqueta

Producte ecològic

16,55 (IVA incl.)

La producció d’aquesta mel afavoreix, junt amb la pastura de ramats, al manteniment de prats oberts de muntanya mediterrània, beneficiant el creixement de la flora i la conservació d’insectes pol·linitzadors.

Projectes relacionats

La mel

La mel que distribuïm està en la fase de projecte més jove que tenim. Des de Bianqueta hem aconseguit un espai ampli a les Muntanyes de Prades, espais de muntanya mitjana, muntanya mediterrània.

Espais amplis que serveixen per a la proliferació d’altres insectes i sobretot de les abelles. Gestionant de manera ecològica espècies botàniques aconseguim que en distàncies apropiades, les abelles estiguin en un radi allunyat d’altres conreus i espais no ecològics. D’aquesta manera aconseguim mel ecològica sense sobre explotar a les abelles, sinó que respectem el teu tempo natural.

Al mateix temps, aquests espais oberts esperem ajudin a la proliferació d’espècies com la perdiu i el conill, cosa que afavoreix que altres especies com l’àliga CuaBarrada, una espècie que necessita protecció màxima.

Aquest projecte s’està fent amb col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i apicultors del territori amb la intenció d’arribar a les cinc-centes hectàrees. Aquesta acció té una doble repercussió important: es creen franges de controls d’incendis en deixar grans espais oberts i, a banda, des del govern català es procediria a la bona gestió forestal afavorint la biodiversitat.

Informació addicional

Format

1 kg